2012. szeptember 30., vasárnap

Az Acer akciózik a Windows 8 terén


Az Acer visszatérítéssel kecsegtet azon felhasználóknak, akik 2012 június 2. és 2013. 01. 31. között vásároltak Acer Ultrabook-ot és online kívánják használni a Microsoft Windows 8 Upgrade opcióját, sőt további lehetőségek is vannak...


Akció, akció...
Az új akciót feldúsították több notebookkal és asztali PC-vel (Personal Computer); aki Acer Aspiret, esetleg Acer TravelMate-t vett, illetve szándékozik venni Windows 7 Home Basic Premium operációs rendszerrel 2012. 10. 01 és 2013. 01. 31. között, azoknak is jár az említett akció – természetesen csak akkor, amennyiben az adott szerkezet alkalmas Windows 8 Upgrade alkalmazására.






"Hogyan is csináljam!?" 
A felhasználóknak annyit kell tenniük, hogy elvégzik az online Microsoft Upgrade folyamatot, és aztán az Acer oldaláról követik az adott hivatkozást egészen az igénylésig. A vezényelt oldalon bizonyítaniuk kell, hogy ténylegesen részt is vettek a „programban” (hogy „elvégezték a Microsoft Upgrade Programot), továbbá tisztázzák a licenszfeltételeket – azonosítják magukat és az általuk használt terméket. Ellenőrzés után az Acer visszatéríti az online folyamat közben felmerült költséget.


„Aktuális” országok
Az akcióban a Föld minden országa természetesen nem vesz részt, pusztán a következő régiókból érhető el ez a lehetőség (34 db ABC sorrendben):



Eredeti cikk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése